Låt kultur och folklore stärka skogsupplevelsen – 23/8 Gotland

Anmäl dig

Anmälan stängd from 17/8. Läs mer här >>

Låt kultur och folklore stärka skogsupplevelsen. -Hur kan de lokala berättelserna användas för en starkare skogsupplevelse? Hur kan natur, kultur och folklore knytas samman för att skapa attraktiva och hållbara besöksmål?

Tid och plats

När: 23 augusti kl 18 – 21

Plats: Samling vid Gothems kyrka

Pris: 400 kronor (inkl fika)

Kursledare

Consuelo Griggio  – eller Consu kort och gott – är socialantropolog vid Uppsala Universitet, Campus Gotland. Hon driver också företagen Your Gotlands Tours och erbjuder genom det både boende och kulturupplevelser till besökare på Gotland. Hennes man Thomas Kuhn är professor vid Luleå Tekniska Universitet och driver sommartid ett hobbybageri i Gothem.

Bra att veta

Hela träffen sker utomhus.

Träffen är covidanpassad och följer folkhälsomyndighetens restriktioner om hur många som får träffas samtidigt. Vi uppmanar alla som har minsta covid-liknande symptom att stanna hemma. Om en kursdeltagare anmäler förhinder på grund av covid-liknande symptom återbetalas deltagaravgiften till deltagaren

Vuxenskolan skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.