ERFA-träff hos Skogsnytta Loaklev, 2 september

Gösta och Gunnel är med sin blandade mångbruksverksamhet ”Skogsnytta Loaklev” demogård i Skogens kraft. Den andra september välkomnas likasinnade, intresserade mångbrukare in till en kväll för erfarenhetsutbyte, inspiration och goda samtal hos dem i Loaklev. En kväll där vi får lära känna dem och varandra får ta del av Gösta och Gunnels förkärlek för finurlighet, udda trädslag inom träförädling och lövinslag i🚪🪑 skoglig produktion🌳, om berättandets kraft, och Gunnels varma omvårdnad av bisamhällen🐝.

Rent praktiskt så tittar vi lite på Göstas skapande inom träförädling ock vad man kan göra av olika träslag, både i bygget och för hantverk. Vi tar även en tur i skogen utmed gårdens och låter Gösta leda oss med ett litet men naggande kunskapsrikt skogssnack. Under kvällen bjuds på kaffe och en smörgås.

NÄR: 2a september klockan 16-20

VAR: Skogsnytta Loaklev, Vetlanda.

KOSTNAD: Kostnadsfritt inklusive kvällsfika

ANMÄLAN: Senast 28 augusti. Maila ellen.nystedt@lrf.se

Frågor: Kontakta Ellen.nystedt@ellen

FÖR VEM: ERFAträffar inom projektet Skogens Kraft arrangeras kostnadsfritt och riktar sig till mångbrukare med intresse för aktuellt tema. Träffarna sker i små grupper om max 12 personer. Mångbrukare som tidigare varit med i projektets aktiviteter har viss förtur.

Gösta, Gunnel och Skogens kraft hälsar intresserade mångbrukare välkomna!