Var med, du också!

Driver du redan företag eller klurar du kanske på en spännande affärsidé med skogen som bas? Ta chansen att samverka i nätverket och få stöd och inspiration att utveckla din verksamhet!

Fram tills nu har mångbruksföretagen saknat stöd och strukturer för långsiktig utveckling, kunskap, stöd och innovation. Projektet Skogens Kraft ger möjlighet att vara med och bygga upp ett nätverk för alla som vill utveckla affärer med skogen som bas. En perfekt mötesplats för skogsägare som t ex vill komplettera det traditionella skogsbruket med fler ben, eller entreprenörer som söker en skogsägare att förverkliga sina skogliga affärsidéer tillsammans med!

Det finns många olika sätt du kan engagera dig på. Du kan till exempel samverka med andra för att skapa nya, gemensamma affärer. Om du inte vill utveckla ditt eget företagande kan du exempelvis stötta andra mångbrukare med din kunskap eller leda en demogård där workshops och seminarier kan äga rum. Ambitionen är att demogårdarna ska finnas utspridda över länen, ha olika inriktningar och vara goda exempel för den bransch de företräder.

Delta i mångbrukarnas aktiviteter

  • workshops för att dela kunskap och utveckla varandra
  • studieresor
  • inspiration och erfarenhetsutbyte
  • årligt mångbruksevent

Vara med och utveckla/skapa

  • metoder för kunskapsöverföring
  • en långsiktig organisation för mångbrukare
  • metoder för att utveckla ett hållbart företagande
  • innovativa produkter, tjänster och affärsmodeller

Genom att dela med oss av kunskap och utbyta idéer stöttar vi varandra och blir starkare tillsammans. Var med i vårt nätverk för att påverka det fortsatta arbetet kring skogens mångbruk!

Gå med i nätverket

Fyll i dina uppgifter om du är mångbrukare i Småland, på Öland eller Gotland och vill vara med i nätverket.

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.

Du har redan registrerat dig.

Genom att fylla i och skicka in formuläret godkänner du att vi använder dina personuppgifter enligt GDPR datainspektionen.se . Så här behandlar vi dina personuppgifter: LRFs personuppgiftspolicy