Anmäl dig till seminarium 24/3. EFTERFRÅGAN PÅ UDDA BYGGNADSVÅRDSVIRKE/RÅVARA FRÅN SKOGEN

Häng med på nästa digitala kunskapsseminarium 24 mars! Temat denna gång är ”Hur stor är efterfrågan på udda byggnadsvårdsvirke/råvara från skogen?”. 

Torsdag 25/3, kl 08:30–09:25  
Insläpp kl 08:20.
Eftersnack kl 09:25–09:45

Allt fler ser värdet av att restaurera och återskapa byggnader, möbler och liknande. Ursprunget och det äkta är återigen viktigt. Ta del av en omvärldsbevakning kring hur efterfrågan ser ut idag och vilka affärsmöjligheter som finns. Inspiration både för dig som förädlar materialet och för dig som använder byggnader, möbler och annat med dessa material i din verksamhet.

Deltar på seminariet gör: Linda Lindblad, verksamhetsledare Hantverkslaboratoriet, Göteborgs universitet (Hantverksskolan Dacapo).

Seminariet är kostnadsfritt och sista dag för anmälan är 23 mars. Inför seminariet kommer du att få en länk skickad till dig, som du använder för att ansluta till eventet.

Anmäl dig här!

Sista torsdagen varje månad genomför Skogens kraft spännande seminarium som är helt kostnadsfria och kan vara till nytta för dig som redan är eller funderar på att bli mångbrukare. Till dessa digitala seminarer är alla mångbrukare välkomna, oavsett var i Sverige du är verksam.