Slutkonferens Skogens Kraft, 24/10

Måndag 24 oktober bjuder vi in till slutkonferensen för projektet Skogens Kraft – för mångbrukare i Småland, på Öland och Gotland. Konferensen sänds från en studio i Visby och pågår kl. 09:30-11:00. En länk till sändningen skickas ut senast fredagen den 21 oktober och du kan delta på olika sätt, digitalt eller fysiskt. 

Skogens Kraft har pågått under 2,5 år och är en satsning inom fyra län för att stärka det småskaliga företagandet med skogen som bas. Har projektet uppnått sitt syfte och vad händer framöver? Anna Hegethorn möter och samtalar med deltagare, specialister, projektteam, finansiärer och andra intressenter om deras erfarenheter, lärdomar och upplevelser av projektet.

Skogen och mångbruket är en viktig del av vår gemensamma framtid. Vi vill därför möjliggöra för så många som möjligt att ta del av projektets erfarenheter!

På Gotland är du välkommen att följa sändningen digitalt. Efteråt finns möjlighet att ansluta till lunch och eftersnack på Stora Wede Gård, Follingbo. Begränsat antal platser.

I Småland välkomnar vi dig till Trakt Forest Hotel, Vetlanda. Tillsammans med andra deltagare samt representanter från projektteamet följer du den digitala sändningen. Därefter bjuder Traktköket på lunch och eftersnack följt av en rundvisning i Trakt Forest Hotels skogssviter. Begränsat antal platser.

Det går givetvis bra att endast följa sändningen digitalt direkt där du är. Slutkonferensen spelas in och kommer att läggas upp på Skogens Krafts Youtube-kanal för dig som vill titta i efterhand.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!

Sista anmälningsdagen är måndagen den 17 oktober.