Slutkonferens 24/10 – save the date

Boka in 24 oktober i kalendern – vi vill gärna att just du deltar på slutkonferensen för projektet Skogens Kraft – för mångbrukare i Småland, på Öland och Gotland. 

Skogens Kraft har pågått under 2,5 år och är en satsning inom fyra län för att stärka det småskaliga företagandet med skogen som bas. Har projektet uppnått sitt syfte och vad händer framöver? Anna Hegethorn möter och samtalar med deltagare, specialister, projektteamet, finansiärer och fler intressenter om deras erfarenheter, lärdomar och upplevelser av projektet.

Skogen och mångbruket är en viktig del av vår gemensamma framtid. Vi vill därför möjliggöra för så många som möjligt att ta del av projektets erfarenheter! 

På Gotland är du välkommen att delta som studioåhörare i Visby. Därefter bjuds in till lunch och eftersnack på Stora Wede Gård, Follingbo.

I Småland välkomnar vi intressenter från hela Sverige till Trakt Forest Hotel, Vetlanda. 

Tillsammans med två från projektteamet ser du studiosändningen från Visby. Därefter bjuder Traktköket på lunch följt av en rundvisning i Trakt Forest Hotels skogssviter. 

Det går givetvis bra att följa sändningen digitalt direkt där du är. Slutkonferensen spelas in och kommer att läggas upp på Skogens Krafts Youtube-kanal för dig som vill titta i efterhand.

Program och anmälningsinformation kommer i början av oktober. Håll utkik!