Kunskapsseminarium 24/2, Skogen som eventplats

ANMÄL DIG HÄR!

Skogen är mångfacetterad och erbjuder många typer av produkter och tjänster med tillhörande upplevelser. Skogen kan också vara en plats för olika typer av evenemang. Teater, vigselceremonier, konstutställning, konferens, tävlingar, middagar – ja, möjligheterna är näst intill oändliga.

Vill du bli inspirerad av hur andra mångbrukare har använt skogen till evenemang? Anmäld dig till ett kunskapsseminarium med berättelser från flera företag som exemplifierar hur skogen kan användas för olika sorters event. Kanske väcker det nya tankar och idéer som du kan vidareutveckla i din verksamhet.

Torsdag 24/2, kl 08:00–08:55
Insläpp kl 07:50
Eftersnack 08:55–09:15

ANMÄLAN & PRAKTISKT

Seminariet är kostnadsfritt och sista dag för anmälan är 22/2. Inför seminariet kommer du att få en länk skickad till dig, som du använder för att ansluta till eventet.

Anmäl dig här!

Varmt välkomna önskar vi i projektteamet!

Jenny Fröberg, projektledare
Ellen Nystedt, projektsamordnare Småland/Öland, specialist naturturism och upplevelsenäring Lotta Löwhagen Lundberg, projektsamordnare Gotland
Sven-Erik Larsson, specialist skogens mat

För mer information, kontakta Jenny Fröberg, projektledare, jenny.froberg@lrf.seSista torsdagen varje månaden genomför Skogens Kraft spännande seminarium som är helt kostnadsfria och kan vara till nytta för dig som redan är eller funderar på att bli mångbrukare. Till dessa digitala seminarier är alla mångbrukare välkomna, oavsett var i Sverige du är verksam.